Va multumim ca ne-ati luat in calcul – Ne bucuram ca suntem o optiune pentru dumneavoastra. Sonorizari evenimente |Dj Nunta | Dj Brasov |Evenimente Artistice | Expozitii |Vernisaje| DJ STUDIO BRASOV – FABRICANTI DE BUCURII !!

Sonorizari si asistenta tehnica , Sonorizari Evenimente , Suport tehnic , DJ STUDIO BRASOV, Schela de Lumini ,Lumini ambientale, Masina de fum greu (dry ice ) ,Spoturi asistate Wieless ,pentru cei care doresc Formatii ,Banduri ,Trupe de Coveruri din Brasov si din tara ,colaboram cu cei mai buni din domeniu totodata si pentru orice fel de serviciu conex.

DJ STUDIO : ” Prin acest blog dorim si in mediul online sa ne aducem aportul cu sfaturi ,idei ,constructii de evenimente ,modul in care sa -ti organizezi evenimentul mult visat ,probleme si solutii care apar pe parcurs ,deasemenea modul nostru de gandire aspura zilelor importante din viata dumneavostra ,bineinteles din punct de vedere muzical .. si nu numai…” DJ NUNTA BRASOV : Care este Dj -ul Ideal ? In ziua de azi suntem bombardati de peste tot si din toate directiile din mediile online si offline cu tot felul de recomandari , tot felul de oferte ,reduceri , promotii , oameni care isi creeaza o imagine falsa ,pentru a manipula cumparatorul sceptic de rand , recomandarile de la acel prieten din scara de bloc ” gen – las ca stiu eu pe unu dj ,buuun …””, de foarte multe persoane ,care vor sa fie ….. DJ Brasov., numai pentru a mai face un ban ,pe weekend, de aceea se ajunge ca voi miri , cei ce va doriti un serviciu aparte de sonorizare in Brasov , sa luati nu tocmai cele mai bune decizii ,ghidati de oferte de genul va oferim o lumina in plus…. sa va sabotati in cautarea Dj -ului ideal,dj brasov. Doresc sa va prezint cateva aspecte importante din punctul nostru de vedere :

In primul rand feriti-va de aceea informatie falsa ,a-ti ajuns la cel mai bun ,(yeah right ),toti sunt cei mai buni dj nunta cei mai vechi in domeniu dj botez,feriti -va de cel mai bun pret „,dj-ul care stie ce face , ce valoare ofera evenimentului nu va merge pe preturi mici si foarte mici, un lucru important de retinut , nu se plateste echipamentul neaparat la un eveniment (conteaza si ala ,e drept ) ce se plaFteste este experienta Dj-ului in piata , modul in care interactioneaza cu voi ,clientii , nivelul de implicare , daruinta si priceperea ,efectiv voi cumparati bagajul informatic si muzical al acelui dj – prestator de servicii ,miile de ore petrecute in diferite situatii (muzical vb ), nivelul lui de intelegere a invitatilor ( psihologia maselor), de a fi la sentimentul si a fi pe placul muzical al invitatilor,pregatirea lui inainte de orice eveniment de orice fel ,fie el ca e ,dj pentru nunta ,dj pentru botez ,dj simpozioane,dj team-building samd.
Atentie !! sunt oameni care traiesc din meseria de Dj , si sunt oameni care de Luni pina Vineri , lucreaza in alte domenii care nu au de a face , cu aceasta meserie …. tu pe care il alegi ?
In ziua de astazi numai sunt petrecerile „ceau fost odata” spun majoritatile ,perfect adevarat ,, pentru ca ne-am schimbat mentalitati ,am devenit mai introvertiti (unii dintre noi nu este o regula generala ),numai se pune pret pe calitate se pune pe cantitate (daca se da fum greu cadou ,daca ne a promis o lumina , semnam contractul ) :), sau acele lucruri „eee …oricum nu sunt prea mare dansator ” pot sa fac compromisuri ca nu ma prea intereseaza dj -ul ok, ;tu nu dar cu siguranta cei 160 de invitati care sunt la eveniment sunt …. De aceea misiunea noastra dj nunta brasov ,dj studio brasov este sa creem acele evenimente unice ,personalizate pe gustul fiecarui client care ne calca pragul ,nu ne impunem programul muzical ,programul este personalizat pe gusturile voastre,ne mulam pe invitati ,avem grija de bunul mers al evenimentului ,luam in calcul si ne adaptm la orice situatie.
Mai multe pe acest subiect …dj nunta brasov ,dj botez ,in viitor …sau va stam la dispozitie telefonic 0728076798 cat si pe e-mail office@djstudiobv.ro

             PLANIFICARE NUNTII - Brasov

Dupa randurile de pupaturi de la starea civila ,si dupa de bun augurul orez pentru prosperitate , ne indreptam catre servicii ;
Incepe Stressul ” – ce nunta imi doresc la restaurant , cort , intr-o locatie inzolata la cort ,in aer liber ,la piscina , …………… ce mancare …care cu care la masa .. dj sau formatie ….
STOP : in primul rand eliminati stresul din gandire , nu aveti nimic de demonstrat la nimeni , ganditiva la faptul ca acei invitati si prieteni sunt oameni care va sunt voua dragi care va cunosc pe voi ; prieteni apropiat sau rudele de gradul 1 .
Cei mai importanti sunteti voi , motorul – factorul de distractie , fiti pozitivi ,activi pe ringul de dans , nu va pierdeti in amanunte ….. , nu va mai ganditi la acele lucruri ca oare le place mancarea aleasa majoritate locatiilor in zilele de astazi ofera meniuri decente si de bun (sunt sunt si exceptii bineinteles ),oare le plac marturiile samd ( lumea vrea sa fie linga voi ) …
Atitudinea la eveniment trebuie sa fie optimista ,plina de voie buna ,si distractie , era o vorba – ,, Daca ai chef de distractie te distrezi si pe radio Trinitas :)))„.
Cel mai simplu lucru ar fi sa va lua-ti in calcul ca nu poti multumi pe toata lume ! ,tot se va gasi cineva care va avea ceva de spus : – poate de cafeaua care -i prea fierbinte , poate de floarea de la masa… samd .

         Planificare Nunta - Dj Nunta Brasov

1.Alegeti sala – sala o alegeti in functie de numarul de invitati , aveti 100 de invitati ,cautati o sala placuta intima cu capacitatea aprox de 120 de invitati sau chiar de 100,nu va faceti griji de spatiu pe ringul de dans cu cat e mai aglomerat cu atat mai bine ,lumea interactioneaza in alt mod … prinde o caldura , lumea se destinde altfel ,se simt intr-un mediu cu care se identifica ,socilizarea este alta ,intodeauna cand sunt salile foarte mari fata de numarul de persoane ,se formeaza acele grupuri si grupulete , se simt straini uni fata de altii ,factorul de intimidare este mai mare ….
Dj Studio Brasov detine echipamente – lumini ambientale ,vedeti site in sectiunea dedicata , moving – heads , acele lumini dinamice ,scanere , concentrate strict pe ringul de dans , ambientalele lumina ambientala difuza, pe toate suprafetele peretilor ,(dam culoare salii ,intimitate )
2.Alegeti Muzica Brasov – Dj Brasov
Un factor foarte important este sa alegeti muzica din timp ,preferabil imediat dupa sala , deoarece de obicei ,dj brasov, dj nunta brasov , sunt mari sanse sa aiba data ocupata ,mai ales pe datele foarte cerute ,daca o lasa-ti pe ultimul plan ,exista posibilitatea sa nu va mai gasiti,dj-ul Brasov dorit , sau formatia preferata.
Dj Studio Brasov – detinem echipamente consacrate ,electro voice , dynacord , Fbt,Rcf ,shure , console ,mixere , echipamente folosite de cei mai in voga dj internationali.
3.Photo -Video – Flori Brasov – Candy – Bar – Marturii – Invitatii Brasov
Avem colaboratori Nostri probati si testati in timp ,pentru a oferi servicii de calitate pe toate planurile .
Dj Brasov ,Dj Botez ,Dj Studio Brasov colaboreaza cu cei mai consacrati photografi ,si cameramani ,videografi din domeniu, preturi personalizate pentru nevoile fiecaruia ,deoarece suntem pretentiosi si ne asociem numai cu oameni care isi dau tot interesul pentru evenimentul vostru , si datorita faptului ca lucram cu ei de ani de zile ,la recomandare noastra aveti oferte preferentiale.
…………….. To be continued ……. vizitati si sectiunea Utile –
Pentru orice informatie ,doriti sa discutam va stam la dispozitie ,pe e-mail si telefonic .

Aleea Nicolina

Telefon

Telefon

0728 076 798

Email

Email

office@djstudiois.ro

Ia legatura cu noi!

Ia legatura cu noi!

Trimite